Filterskift

Høsten 
står for tur og det er anbefalt å skifte filter på ventilasjonsanlegget før og etter pollensesongen. Filtrene renser inne og uteluften ved å fjerne skadelig støv som pollen, bakterier og andre organiske og uorganiske materialer.

Med riktig luftfilter og minimum ett filterskift i året vil ventilasjonsaggregatet fungere på best mulig måte, samt sikre en hygienisk og effektiv drift. Selv om filter fra andre merker har samme mål og ser ganske like ut, så har de ikke nødvendigvis de samme egenskapene. De fleste partiklene som er i uteluften er veldig små, men det er de partiklene som er mest skadelige for helsen vår.
Det er derfor utrolig viktig å bruke originalfilter eller minimum lik klassifisering for å sikkert opprettholde ren luft, rent ventilasjonsanlegg og rettigheter til eventuelle reklamasjoner. 

Enkelt og smart med filterabonnement

Filterskift i et moderne ventilasjonsanlegg kan alle få til og med et filterabonnement fra oss er det veldig enkelt å få riktig intervall på filterbyttet.

Sortiment

Her finner du en oversikt over utvalget som kan handles direkte fra nettbutikken.Bestilling kan også gjøres pr mail.

Våre filterleverandører:

  • Camfil
  • Flexit
  • Systemair
  • Østberg

 

Vis priser inkl./ekskl. mva

Produsenter

Facebook

Følg oss på Facebook

Få siste nytt rett i Facebook-feeden din.

 

Noe du ikke finner?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss på mail, tlf eller via chatten nede til høyre.
 

post@byggventilasjon.no


Tlf: 97 03 24 15